Welke kledingstijl wordt er bij jullie op kantoor gewenst?

Hoe streng zijn ze bij jou op kantoor? Moet je persé in een driedelig pak lopen of mag je gewoon zelf bepalen wat je aantrekt en zijn er helemaal geen kledingregels? Welke zakelijke outfit je ook zoek, deze vind je ongetwijfeld op de website van Overhemden.com. Maar mocht je werkgever niet zo streng zijn en wil je tijdens de warmere dagen in het jaar toch netjes bijlopen, dan zijn de trendy overhemden met korte mouw wellicht iets voor jou! Overhemden met korte mouw zijn wel netjes maar ook lekker luchtig.

Overhemden met korte mouwen voor heren

Overhemden met een korte mouw worden ook wel half sleeve of short sleeve genoemd. Het korte mouwen overhemd is ideaal om te dragen bij warmer weer, de lichte ademende stof valt los zacht rondom je lichaam en zorgt voor een verkoelend gevoel. Heren overhemden met korte mouw zijn een stijlvernieuwing van de laatste decennia. De shirts of blouses met korte mouw kun je goed combineren met een pak of draag je stijlvol onder een mooie jeans. Uiteraard geldt net zoals bij het overhemd met lange mouwen, dat de kwaliteit uitstekend moet zijn voor het mooiste resultaat. Alleen de beste merken zijn dus goed genoeg. Overigens hoef je voor deze overhemden absoluut niet de hoofdprijs te betalen bij overhemden.com.

Overhemden met korte mouwen van 100% katoen

Alle overhemden met korte mouwen bij overhemden.com zijn gemaakt van 100% kwalitatief zeer sterk en super zacht katoen. Sommige overhemden hebben voor de liefhebbers ook een lichte stretch. Deze katoensoort zorgt voor het meest hoge draagcomfort wat er bestaat, dus gegarandeerd comfortabel en verfrissend.

Italiaanse overhemden met een korte mouw zijn het meest populair

De Italiaanse overhemden met korte mouw zijn de meest populair in zijn soort. Dat is niet vreemd want deze onderscheiden zich van andere overhemden met korte mouw door de sterk getailleerde en mooi uitgesneden pasvorm. Deze overhemden zijn te herkennen aan opvallende designs, de hoge boorden, de dubbele kragen en de fantastische dessins.