Top 4 zakelijke gadgets voor de zzp’er

Als zzp’er ben je continu op zoek naar de balans tussen professionaliteit en kosten besparen. Maar aan sommige dingen moet je wel geld uitgeven anders komt er ook geen geld in het laatje. Daarom hebben vandaag een top 4 must haves voor de zelfstandig ondernemer. Of je nu gaat starten of al jaren ervaring hebt, doe er je voordeel mee.

Presentatie is alles

‘Netwerken’, daar ligt een groot accent op voor de zelfstandig ondernemer. Maar als je eenmaal bij een prospect aan tafel zit begint het pas. Dan wil je dus professioneel overkomen. Jezelf presenteren is daar onderdeel van. Maar ook je product of dienst moet goed gepresenteerd worden. Met de hp spectre haal je een professionele laptop in huis voor de zakelijke gebruiker. Vrijwel alle modellen zijn tevens voorzien van de x360 technologie waarmee het scherm volledig draait en deze laptop dus ook als tablet kan fungeren. Ideaal voor onderweg of bij een klant dus.

Nooit een lege accu

Presentatie en bereikbaarheid, daar gaat het om. Bereikbaar op je smartphone en presentatie op je laptop. Beide goede stroomvreters. Een powerbank mag dus niet ontbreken in deze top 4. Met een powerbank heb je altijd een reserve-accu bij je om je smartphone, tablet of laptop weer op te laden. Als jij meerdere afspraken per dag hebt is dit ideaal. Zo ben jij letterlijk altijd 100% opgeladen als je bij de volgende lead binnen komt wandelen. 

Altijd bereikbaar

Zoals gezegd moet een ondernemer flexibel en bereikbaar zijn. Een goede telefoon is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid, maar toch willen we het nog maar eens benadrukken. En goede telefoon gaat niet alleen maar om bellen, maar ook snel internet en een goede camera. Want een goede camera legt commerciële kansen vast. Een handleiding, pilot product of mogelijke verkooplocatie. Je slaat het eenvoudig op en deelt het snel met je partners. En nog even in het verlengde van die powerbank. Een telefoon met een goede accu is natuurlijk mooi meegenomen.

Elektrisch rijden hoeft niet duur te zijn

Je ziet meer en meer mensen in een elektrische bolide. Maar elektrisch rijden hoeft niet duur te zijn. Opereer jij vooral lokaal? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een elektrische fiets. Hier heb je ook hele mooie design commuters, echt voor de zakelijk markt. Je straalt duurzaamheid uit, rijdt goedkoop, geen parkeerkosten en optimale flexibiliteit. Wij zien alleen maar pluspunten. En je hoeft heus niet elke lead fietsend op te volgen, maar in veel situaties is het toch wel heel prettig dat je hem hebt staan. Als het goed is kom je dan ook niet bezweet aan en anders hebben wij nog een bonustip pro deo. Jij voelt hem al aankomen: Deo!