4 reden om voor LED te kiezen

Ben jij op zoek naar LED verlichting? Een uitstekende keuze. Hieronder kun jij lezen in 4 redenen lezen waarom LED verlichting de juiste stap is voor uw organisatie. De overstap naar LED verlichting is niet te duur. LED verlichting is een duurzame lichtbron, het is dan ook niet raar dat LED lampen steeds populairder worden. Meer voordelen lezen van LED verlichting? Wij hebben 4 redenen op een rij gezet waarom led verlichting de juiste keuze is.

1.Met LED verlichting bespaar je flink op de energierekening

Wil jij besparen op je energierekening en heb jij nog geen LED verlichting? Met LED lampen bespaar jij flink op je energierekening. Met LED verlichting verbruikt een onderneming gemiddeld 80% minder energie. Als je dit tegen over de kosten legt van je energierekening die jaarlijks blijft stijgen, is het fijn om te weten dat je met LED verlichting deze kosten laag houdt.

2.LED verlichting is veiliger

Nog een fijn weetje over LED verlichting is dat LED lampen een stuk veiliger zijn dan gloeilampen. Dit komt doordat LED verlichting slechts handwarm worden waar gloeilampen bloedheet worden. Zo voorkom je ongelukken in uw organisatie. Dus mocht je nog twijfelen over de overstap naar LED verlichting dan is het fijn om te weten dat deze soort verlichting in ieder geval veilig is. 

3.LED lampen hebben een lange levensduur

LED verlichting is niet alleen zuinig maar gaat ook nog eens lang mee. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is 50.000 branduren. Waar gloeilampen gemiddeld 2.000 branduren hebben. Dit betekent dat u met LED verlichting 25 keer langer meegaat dan een traditionele lamp. LED verlichting zijn wel gemiddeld 4 keer duurder dan gloeilampen maar betalen je uiteindelijk terug in het verbruik. Een lange levensduur van de LED verlichting betekent ook dat ze minder vervangen moeten worden.

4.LED verlichting is milieuvriendelijk

Ga voor duurzame verlichting. LED verlichting is goed voor het milieu. Vervang jij je oude lampen voor LED lampen dan kies jij niet alleen voor je portemonnee maar ook voor een betere wereld. LED verlichting gaan niet alleen langer mee en verbruiken minder energie maar bevatten ook minder giftige stoffen. Gloeilampen moeten in een aparte bak om gerecycled te worden. LED lampen bevatten deze stoffen niet en hoeven dus niet apart ingezameld te worden. Dus LED verlichting is niet alleen goedkoper, veiliger, duurzamer maar ook milieuvriendelijker.

Ben je overtuigd en wil je graag LED verlichting kopen ga dan naar 123ledspots.nl. Heb jij nog vragen of wil je advies krijgen over welke LED verlichting geschikt is voor u? Neem dan gerust contact op met het team van 123ledspots.nl. De specialisten op het gebied van LED verlichting staan klaar om u te helpen.